Intresseanmälan

Är du på jakt efter en lägenhet? Här kan du lämna en intresseanmälan till oss.
En intresseanmälan är aktiv i 180 dagar (ett halvår) från inkommet datum. Därefter inaktiveras den. Det krävs att du håller din intresseanmälan aktiv för att du ska kunna söka en lägenhet.

När du lämnat din intresseanmälan får du hålla koll här på hemsidan under “Ledigt” och anmäla intresse till en specifik lägenhet på Mina Sidor.

För dig som är student och söker en studentlägenhet ber vi dig istället att besöka Studbo (Studentbostad Jönköping) med din ansökan.

Skulle du vara på jakt efter en lokal ber vi dig kontakta oss på Ekblads för att vi lättare ska kunna hitta en lokal som är bäst lämpad efter dina behov.

{{error}}
{{successMessage}}
ex. 720101-0000

ex. 55300


ex. 036000000

Önskemål


Välj minst 1 alternativ och max 2.Genom att kryssa för Jag/vi samtycker i ovanstående anmälan och skickar den via internet samtycker du/ni till att Fastighets AB Eric Ekblad får behandla personuppgifter om dig/er.
Du/ni samtycker också till att Fastighets AB Eric Ekblad kontrollerar lämnade uppgifter, genomför kreditupplysning samt får inhämta uppgifter om aktuella och tidigare boendeförhållanden hos hyresvärdar.
Du/ni är medvetna om att Fastighets AB Eric Ekblad förbehåller sig rätten att fritt erbjuda och välja hyresgäst.

Din intresseanmälan är registrerad

Tack för din ansökan!

Vi har skickat inloggningsuppgifter till din angivna e-postadress. Vänligen logga in för att hantera och hålla din intresseanmälan aktiv.

Innan du kan logga in måste vi verifiera att du redan bor i en fastighet ägd av oss. När detta är gjort skickas ett mejl med inloggningsuppgifter till din angivna e-postadress.

Ops! Ett fel inträffade..

Ursäkta!

Tyvärr råkade ett fel inträffa med följande beskrivning: "".
Din intresseanmälan har inte registrerats och vi rekommenderar dig att vända dig till oss direkt via vår kontaktsida.